Echipa

Primar

Chidovet Dan

Administrator public

Voroniuc Gheorghe

Secretar

Jitariuc Gheorghe

Consilieri locali Delegati satesti
Bejenar Carmen Boiciuc Ioan Gafencu Danut
Ceviuc Sorin Clipa Daniel-Mihai Maruneac Dorel
Daniliuc Marinela - Cristina Grigoriciuc Cornel Petrescu Vasile
Holovenciuc Costel Homiuc Gheorghe
Iacoban Gheorghi Macoveiciuc Ion
Macoveiciuc Mihai Mateiciuc Virgil
Robciuc Viorel Sorohan Mihai
Lupitrec Vasile - Constantin

Departamente din cadrul primariei Darmanesti

Contabilitate

Compartimentul financiar-contabil este subordonat direct primarului, colaborând, în activitatea sa cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei.

Taxe si impozite

Activitatea compartimentului se completează cu sarcini cu privire la evidenţa şi buna gospodărire a valorilor patrimoniale, a altor mijloace şi materiale aflate în proprietatea sau administrarea Primăriei şi cu activitatea specifică compartimentului de stare civilă.

Urbanism

Compartimentul urbanism verifică şi promovează documentaţiile de urbanism şi amenajarea teritoriului supuse aprobării, autorizării şi avizării conform competenţelor stabilite prin lege şi alte acte normative din domeniu privind cadrul conţinut şi orientările stabilite în şi prin documentaţiile de urbanism şi amenajarea teritoriului

Stare civila

Compartimentul stare civila verifica, din punct de vedere al respectarii legalitatii, actele de nastere, casatorie, deces de pe teritoriul localitatii.

Asistenta sociala

Compartimentul de asistenţă socială este subordonat direct secretarului comunei, colaborând, în activitatea sa cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei.

Registru agricol

Compartimentul agricol este subordonat direct secretarului comunei, colaborând, în activitatea sa cu celelalte compartimente din cadrul Primăriei.

Program de lucru

Luni-Vineri

8:00-16:00

Sambata-Duminica

Inchis

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Detalii